Запрошуємо до співпраці власників підприємств рестораного господарства!..

 

Наголошуємо, що підприємства ресторанного господарства ( у тому числі, які мають власне виробництво) повинні дотримуватися встановлених вимог чинного законодавства про безпечність та якість харчових продуктів і Правил роботи підприємств ресторанного господарства. Продукція, яка пропонується цими закладами споживачеві повинна відповідати технологічній документації (розробленій та затвердженій у встановленому порядку), калькуляційним карткам, а також надавати інформацію споживачеві щодо енергетичної (поживної) цінності продукту-страви. Нині багато закладів відкриваються особами які не мають спеціальної підготовки, тому у них виникає потреба в отриманні кваліфікованої допомоги щодо розробляння технологічної документації та відповідних розрахунків. Часто на практиці трапляються випадки коли на підприємство надходить сировина або продукція сумнівної якості. Саме ж підприємство не має власної лабораторії для перевірки її якості. Тут ми також готові прийти на допомогу. У акредитованому випробувальному центрі ДП "Вінницястандартметрологія" проводяться випробування будь-якого виду продукції та продовольчої сировини, у тому числі на вміст у ній генно-модифікованих організмів. А висококва-ліфіковані фахівці центру з питань стандартизації, науково-методичного та інформаційного забезпечення готові надавати усім бажаючим консультаційно-методичні послуги з постановки нових видів харчової продукції на виробництво.