Фото екскурсії

03 вересня 2024 р. ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» було проведено екскурсію для студентів ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» груп ПТ-96, 97

03 вересня 2024 р. ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» було проведено екскурсію для студентів ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» груп ПТ-96, 97 спеціальності  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які прибули в супроводі педагогічних працівників.

Екскурсію студентам провела начальник випробувального центру Катерина АНДРІЄВСЬКА. В ході екскурсії студенти відвідали лабораторію фізико-хімічних випробувань харчової та промислової продукції, мікробіологічну лабораторію, лабораторію хроматографічних випробувань, лабораторію спектральних та радіологічних випробувань, лабораторію з випробувань будівельних матеріалів, лабораторію молекулярно-генетичних досліджень ГМО та були ознайомлені з основними принципами методів аналізу харчової та промислової продукції, продовольчої сировини. Студенти проявили зацікавленість щодо проблем контролю якості харчової продукції, особливо м’ясної та молочної продукції, безалкогольних напоїв та горілчаних виробів, олійно-жирової промисловості, а також щодо якості мийних засобів та парфумерно-косметичних виробів. 

У метрологічному центрі екскурсію студентам провів начальник метрологічного центру Віктор КОВАЛЬЧУК у відділах: термометрії, вимірювань тиску та кількості речовин; вимірювань електричних та магнітних величин, часу та частоти; вимірювань маси та сектору фотометрії та вимірювань довжини. Студентам роз’яснили важливість метрології у повсякденному житті та практичне застосування цієї науки. 

Екскурсії дають можливість студентам живого спілкування із фахівцями на робочих місцях, що розширює кругозір та дозволяє визначитися із напрямками своєї фахової діяльності у майбутньому.