ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОБОВ’ЯЗКОВОГО АУДИТУ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВІННИЦЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»

 

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОБОВ’ЯЗКОВОГО АУДИТУ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ 

ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВІННИЦЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»

 

1. Інформація про підприємство

Державне підприємство «Вінницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», 

м. Вінниця вул. Левка Лук’яненка, 23/2,  тел. (0432) 50-81-25,   E-mail: sertdept@sertifcentr.vn.ua

Уповноважений орган управління - Міністерство економіки України 

Державне комерційне унітарне підприємство 

Суб’єкт малого підприємництва

Не є підприємством, що становить суспільний інтерес 

Платник податку на прибуток, платник ПДВ

Основний код КВЕД: 84.13 Регулювання та сприяння ефективному веденню економічної діяльності

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – 18 жовтня 2024р.

2. Завдання з обов'язкового аудиту фінансової звітності

Аудиторська перевірка річної фінансової звітності Замовника за 2024 звітний рік з метою висловлення аудитором думки про те, чи фінансова звітність відображає достовірно, в усіх суттєвих аспектах, фінансовий стан Замовника на 31.12.2024р., та його фінансові результати за рік на зазначену дату, відповідно до Національних Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.

3. Документи, що подаються учасником у складі конкурсної пропозиції:

3.1 Довідка про наявність відомостей про суб’єкт аудиторської діяльності у Розділі «СУБ’ЄКТИ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ЯКІ МАЮТЬ ПРАВО ПРОВОДИТИ ОБОВ’ЯЗКОВИЙ АУДИТ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ» Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності.

3.2 Довідка про перебування у трудових відносинах за основним місцем роботи не менше трьох аудиторів. Відомості про аудиторів повинні бути наявні в Реєстрі аудиторів у розділі «АУДИТОРИ» Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності.

3.3 Копія чинного договору страхування цивільно-правової відповідальності суб’єкта аудиторської діяльності перед третіми особами, укладений відповідно до типової форми договору страхування, затвердженої Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, за погодженням з Органом суспільного нагляду за аудиторською діяльністю.

3.4 Довідка суб’єкта аудиторської діяльності, що його керівник та працівники не є пов’язаними особами з Підприємством, не мають близьких родичів, що є працівниками Підприємства, відсутній конфлікт інтересів при наданні аудиторських послуг для Підприємства.

3.5 Довідка суб’єкта аудиторської діяльності про наявність системи внутрішнього контролю якості аудиторських послуг.

3.6 Проект договору на надання аудиторських послуг з зазначенням ціни договору. До проекту договору повинен бути доданий розрахунок ціни договору.