Студенти

Проведено лекцію-екскурсію для студентів ВСП «Вінницького торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ»

27 березня 2024 р. ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» було проведено лекцію-екскурсію для студентів ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» групи ГРС-8 спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які прибули в супроводі викладача. 

Фахівцями ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» була надана загальна інформація, про підвищення ефективності функціонування системи технічного регулювання в інтересах споживачів. 

Начальник випробувального центру Катерина АНДРІЄВСЬКА ознайомила студентів з діяльністю найпотужнішого в Україні випробувального центру харчової продукції, продовольчої сировини, мийних та косметичних засобів, будівельних матеріалів, засобів вимірювальної техніки тощо, який підтверджує компетентність на відповідність міжнародним стандартам шляхом акредитації з 2004 року. 

Особливу зацікавленість студентів викликала інформація про Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) є обов’язковою вимогою для всіх операторів ринку, які провадять діяльність з харчовими продуктами як в Україні так, і в ЄС.

ДП «ВІННИЦЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» запрошує до співпраці усі навчальні заклади Вінниччини.